tisdag 31 januari 2012

Axhills är här!

I morse åt vi en lång härlig frukost. Vädret var ganska mulet och det såg inte lovande ut. Bra start för Katta, Bosse och Erik att vänja sig till värmen dock. När de hade ätit frukost ringde de oss och då kom vi ner till deras bungalow. Det var jättemysigt att ses! Vi började med att gå ner på stranden och köra med Henriks nya leksak, som han lyckades laga efter gårdagens krasch. Den var snabb som ett spett! Sen tog vi en fika på Weed View, babblade och pratade om vad vi gör här och allt som hänt hemma.

Efter ett tag började det duggregna så vi passade på att gå på fishspa. Det kittlas alltid lika galet mycket när man stoppar ner tårna de första minuterna. Katta och Bosse tyckte det kändes läskigare än vad de hade trott. Viggo var också med, men det kom knappt några fiskar på hans små fina rena fötter. Sen var det dax för lunch och det blev på Diamond Sand. Då brakade regnet loss ordentligt så vi fastnade där ett tag.

Tillslut trotsade vi regnet och gick hem till oss och tog kaffe och te, det är sällan man är sugen på det i värmen, men idag passade det perfekt. Minstingarna Erik och Sally lekte på golvet, även om Erik gjorde flera försök att spana över kanten och gå till poolen. 

Efter en stund gick Axhillarna till sig för att byta kläder och försöka få i Erik lite mat. Han har inte fått i sig ordentligt med mat och vatten ännu, inte så konstigt med den omställningen att gå från -10 till +30 grader. Då kan det kännas varmt och obehagligt och då blir man inte sugen på mat direkt.

På eftermiddagen tog vi oss in till Saladan och gick lite på marknaden. Sen hamnade vi på Black Pearl och idag tog jag deras nachostallrik. Jösses vad god den var, att jag inte upptäckt den tidigare! Erik var inte på sitt bästa humör och Sally var helt galen och försökte kasta sig ur stolen och Viggo ville inte äta. Tillslut blev det ordning på alla barnen när de fått lite mat i sig. Sally var däremot fortfarande galen. Vi avslutade kvällen med att gå till Lanta Mart och handla innan det var dax att gå och lägga alla barnen. Och oss själva också för den delen. Katta hade med sig min kursbok,  Att ta vinnande bilder, som jag ska kasta mig över nu så jag inte kommer efter i min kurs. Känns superkul att köra igång med den nu.

Dagens tanke: Efter regn kommer solsken, imorgon hoppas vi på bättre väder!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar