måndag 12 december 2011

Himmelriket på Koh Mook


Vilken fantastisk weekend! Vi har haft så fullt upp från morgon till kväll att jag inte hunnit skriva någonting! Här kommer de första två dagarna i alla fall.

På fredagsmorgonen bar det av med speedboat ut till Koh Mook, alla med höga förväntningar. Förväntningar som infriades för oss alla. Vilka vita barfotastränder, sand som knarrade som snö under fötterna och långa härliga vajjande palmer. Vi var alla helt hänförda av detta lilla ställe, Sivalai. 

Bungalowsen var riktigt lyxiga och fint inredda, inne i duschen låg det stenar på golvet och alla sängar hade en liten himmelssäng av myggnät. Personalen på restaurangen var gulliga och maten var helt OK, men inte fantastisk. Själva restaurangen kunde de faktiskt gjort lite mysigare.

På vägen ut träffade vi Helena och Gunnar, Mattias bror med fru, på båten och när vi kom fram stod hela familjen Peterson där och väntade på oss. Sååå mysigt att ses! De hade rest i nästan två dygn med flyg från Sverige till Puhket och massa färjor för att komma fram till Koh Mook. 


De två första dagarna badade vi, spelade volleyboll, gick på massage, gjorde vackra sandskulpturer i sanden, slappade vid poolen och läste. På kvällarna fixade dom ett lååångt bord där vi alla fick plats så satt vi länge och babblade och åt. Det fanns inte någon bra bar eller annat ställe där man kunde hänga efter maten, så alla gick hem till Siv och Hans både första och andra kvällen. Lördagskvällen avslutades med en vacker månförmörkelse. 














1 kommentar:

  1. Hej
    Har nu läst flera av dina inlägg och tycker att din blogg är jättefin.Vi är på gång att ta en thaimout feb-april 2014 och tar tacksamt emot alla tips vi kan få :)
    mvh
    Anna Norberg från Härnösand

    SvaraRadera