onsdag 18 januari 2012

Dykbåt på grund

Idag åkte vi till Klong Nin tillsammans med Flodmans. Det blev Andalay Boutique Resort o Spa idag igen. Det var superstora vågor idag och Viggo försökte surfa på sin lilla surfbräda. Det blev mycket poolbad också. Ella simmade några simtag, jätteduktigt! När Sally sov gick jag på en rask promenad och fick se en stor dykbåt som gått på grund på stranden. Jag vände och hämtade de andra.

Hela gänget promenerade bort för att se när en grävskopa med larvfötter skulle försöka få upp båten. Det blev en bit att gå så vi fick ta ett dryckesstopp på vägen. där fastnade vi en bra stund och precis när vi bestämt oss för att gå tillbaka för att åka hemmåt började räddningsarbetet av båten. Typiskt. Vi får åka dit en annan dag och se om de fick upp den, kändes inte helt sannolikt att de skulle lyckas.

På hemvägen stannade vi vid några affärer vi tyckte såg spännande ut, men jag hittade bara en keps till Viggo som han fick. Vi åkte hem för att fixa byte till lilleman sen åkte vi in till Mr. Pizza. Sen vandrade vi runt på marknaden för att se om vi kunde hitta små kallingar till Viggo, börjar bli en strykande åtgång på dom nu. Men det fanns inga!!! Här får tvättas upp stup i kvarten till nästa besök från Sverige kommer hit.

En helt underbar, avslappnad och mysig dag i strålande sol! Imorgon är en stor dag för min kära man, han fyller 37 år och presenten har han redan fått och bokat idag, en dykutflykt med två dyk på Hin Daeng, som tydligen ska vara något alldeles speciellt. Den turen blir på söndag. Imorgon ska vi ta en bil så långt söder ut det går. Där är så backigt att vi inte kunnat komma fram med tuk-tuken, så nu är det dax att utforska den delen av vår ö.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar