söndag 1 januari 2012

Nyårsafton och året 2011

Nyårsafton började med att vi gick till receptionen för att se om det fanns något paket där från morfar Björn. Det gjorde det! Och vilken lycka, det var en radiostyrd helikopter! Den kördes runt överallt och fastnade i ett träd, men vi fick ner de igen, riktigt roligt för både far och son :-). 

Vi var iväg och handlade mat och frukt. Sen åkte vi till "Ullared" eller skitiga skjulet eller Hornbach, många namn på en allt i allo affär, och inhandlade galgar, batterier, ljuslyktor, myggsmällare och andra bra att ha saker till vårt hem.

Barnen fick en låååång vila och vi kunde slappa och läsa innan det var dax att bege sig till Slow Down för att fira in det nya året. Vi hade bokat in oss tillsammans med Kari & Robban, Lotten och Patrick och Susanna och alla barnen.

Med oss ikväll var även några kändisar, Jenny Kallur och Stefan Andersson. Stefan repade av några sånger med sin gitarr för oss på kvällen, supermysigt! Barnen fick sin buffé först, sen fick vi vår skaldjursförrätt och sedan var det gående bord med fläskfilé, bakad potatis och massor med goda grönsaker som toppades med en kladdkaka. 


Vid tolvslaget dundrade det upp massor av raketer runt hela stranden och under kvällen flög det en jämn ström med thailändska lyckolyktor över himlen. Vi ringde hem till nära och kära där de flesta precis träffats för att fira nyår (18.00). 


Det blev en dunderbra nyårsafton som avslutades med en promenad hem på stranden. Med två sovande barn i varsin vagn stannade jag och mannen och tog en liten paus på Indianen, och pratade om hur härligt vårt år har varit under 2011 och vad som ska hända 2012. 

Årets tankar om 2011:
Den största händelsen 2011 var såklart att Sally föddes den 16:e april och vi blev en tre-barnsfamilj. Hela 2011 (med smygstart hösten 2010) har präglats av att vi bestämde oss för att satsa på vårt gemensamma liv. Vi ville skapa bra förutsättningar för att ha bra kvalitet i våra liv, vår relation och vår familj, och vara lyckliga allihopa. Det har vi verkligen lyckats med! Alla i familjen är lyckliga och harmoniska, även lilla Sally. Mycket tack vare att vi verkligen jobbat med vår relation och oss själva, och självklart tack vare alla våra underbara nära släktingar och vänner. Puss på er alla godingar!!!

Att vi dessutom haft möjligheten att få denna gemensamma tid i Thailand känns fantastiskt! Vi har verkligen kunnat ge varandra tid både tillsammans och var och en för sig. Tänk att jag börjat med Yoga och lyckats ta mig ut och springa som jag alltid ogillat. Och det mest otroliga är väl ändå att Henrik börjat meditera! Nu ska han dessutom på Retreat i en vecka. Båda konstaterar att vi blivit mera vänliga, ödmjuka och harmoniska människor detta året. Undrar vad 2012 ska bära med sig för spännande? 




2 kommentarer:

  1. Klok som en bok! :-) ha ett underbart 2012!!! Kram

    SvaraRadera
  2. Detsamma Åsa!!! Vi ses i mars, då kommer jag och hälsar på. Kram

    SvaraRadera