fredag 18 november 2011

Vår feta spindel

Sedan vi kom hit har en fet spindel bott under soffan på vår terass. På kvällarna kommer den fram, men när någon av oss närmar sig pilar den iväg fort som attans. Vi har försökt ta kål på den många gånger, men den klarar sig alltid. På frukostarna, som vi äter på terassen, sitter vi med tårna en bit ovanför marken. Men igår lyckades Henrik döda den med en sko. Och i morse var det inte mycket kvar av den, myrorna hade ätit upp den. Vi kände en lite lätt saknad av vår feta husspindel.
Idag hörde vi även talas om en giftig tusenfoting som är svart med orange ben. Oscar en kompis till Ebba och Viggo hade antagligen blivit biten av en sådan och fick åka ambulans igår. Efter två sprutor var han bra igen som tur var. Det finns många roliga småkryp här och Viggo älskar ju småkryp, men nu hoppas jag han förstår att man måste vara försiktig och inte kan klappa allt som rör sig. Ikväll ville han i och för sig ta upp en ödla som låg på vår trappa och vilade sig.

Annars har vi haft en härlig dag på Relax Bay idag. Efter att vi hämtade barnen var vi en sväng i Lena och Pers lägenhet på Slow down, superfint! Därefter blev det en härlig middag och barnen lekte hela kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar