söndag 18 december 2011

Sista dagen med gänget

Idag åkte killarna och några barn ut på fiskutflykt i longtailbåt. Vi tjejjer och minsta barnen träffades på stranden och myste tillsammans. Alla satte sig på Wow nail för att göra manikyr, pedikyr och nailart. Oj, vilken tid det tog och vilken kaos det var inne i nagelsalongen med Nellie och Viggo... Det blev i alla fall grymt snygga naglar, för allihopa. Även Emma, Nellie och Viggo fick fina naglar. Viggo fick svarta naglar med spindelnät och en röd spindel i, superfräckt.

Vi åt lunch och sen blev det badning, solning och lek på stranden. Efter en stund tog vi en glassfika på Weed View och då brakade regnet loss, lägligt. När vi hade ätit klart hade killarna kommit hem och kunde lösa av oss så att vi fick gå och ta en härlig massage. Relaxing massage blev det för min del idag, underbart!

Efter massagen träffade vi de andra hemma hos oss så alla fick se hur vi bor. Barnen badade och vi andra åt chips och planerade vår sista kväll tillsammans. Vi bestämde oss för stranden. Det slutade med att vi hamnade på Rann, samma restaurang vi åt på första dagen Linda och Mattias kom till Lanta. Det blev en supergod middag, lite eldshow för barnen. Sorgligt att tänka sig att dessa dagarna nu är över. Viggo somnade tillslut i sin stol och då insåg vi att vi måste åka hem. Imorgon är det skola och dagis.

Tack för underbara dagar!!!

Dagens tanke: Konstigt att man alltid firar avsked, när de egentligen aldrig är roliga.




2 kommentarer:

  1. Kanske för att man inte vill tänka på att det är ett avsked, utan vill ha roligt så länge som möjligt! Det låter som om ni har haft det riktigt riktigt bra med era besökare!
    Vi är inne på sista slutspurten; åker på onsdag kväll. Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, så är det nog Malin. Ha det underbart era sista dagar. Vi f¨år verkligen försöka ses hemma i Sverige sen. Kram!

    SvaraRadera