tisdag 13 december 2011

Fish spa och luciafirande

Idag började jag dagen med ett yogapass som kändes riktigt bra. Jag lämnade tillbaka yogaläraren Annelies manus. Hon fick feedback på det och var mycket nöjd med den. På vägen från yogan träffade jag Anja, Nellie Siv och Hans på stranden. Vi bestämde att vi skulle komma ner så jag gick hem och doppade mig i poolen och hämtade Sally och Henrik. 

Sen blev det strandtennis i solen så vi fick avbryta stup i kvarten för att doppa oss i havet. Vi lunchade på Diamond Sand som hade lika god mat som vanligt. Det är där de har en servitris som har en flygekorre i bröstfickan, se tidigare inlägg. Flygekorren hade växt ur servitrisens bröstficka så nu så den fick ligga i en liten strumpa innanför hennes tröja. Plutten.

Anja hängde med för att hämta Viggo på dagis. Dom hade övat på sångerna inför kvällens luciafirande på dagis idag. På vägen därifrån somnade Viggo i vagnen, helt utmattad efter en hård helg och att han vaknat så tidigt imorse. Vi gick och tog ett fishspa och tjöt av skräckblandad förtjusning. Våra fötter blev mycket rena och fina. Sen gick alla hem till sitt för att göra oss iordning inför kvällens buffé och luciatåg på Slow down.

Malmborgs hade tagit med sig tomteluva och glitter från Sverige så Viggo kunde vara tomte och Ebba en tärna. Vi åt en god thailändsk och indisk buffé med lussekatter efteråt. Alla barnen på skolan hade övat i över en vecka på sitt luciatåg med flera vackra sånger och fyndiga verser om att fira lucia och jul i värmen. Det blev ett riktigt lyckat luciatåg med enormt mycket folk som tittade på. Viggo var stolt efteråt.

När vi ätit klart gick vi till baren Deep Sea och tog lite drinkar. Ett riktigt mysigt ställe där vi fick ligga ner och dricka och samtidigt titta på en cool eldshow. Ännu en mysig kväll är slut och det är dags att tryna en stund.

Dagens tanke: Det brukar vara de stora fiskarna som äter upp de små, men idag var det de små fiskarna som åt upp de stora.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar