söndag 4 december 2011

Giftig orm i paradiset

Imorse kom Gunilla och Leif hit på adventsfika med frukt och kaffe. Vi tände ljuset i vår fina adventsljusstake. Idag var det dax för dom att sätta sig på flyget till Tanzania. Med sig hade de även en kasse med julklappar som får vänta till julafton. Sen gick vi ner till stranden för att äta lunch tillsammans innan de skulle åka. 

När vi kom hem kilade en Red necked keelback snake förbi vårt hus. En giftig liten rackare på en halv meter. De slingrade lite fram och tillbaka utanför vår dörr, sen gled den vidare som tur var. Den typen av orm har varit på skolan också. Häromdagen slingrade sig en lång grå orm som vi inte vet vad det var i vår trädgård, men den var säkert snäll.

På eftermiddagen åkte Henrik, Viggo och Ebba och spelade pingis. Jag och Sally var hemma och mös så jag fick skriva lite på min rapport. Vi avslutade kvällen med en middag på Diamond Palace. 

Imorgon är det kung Bhumibol Adulyadejs födelsedag. Den thailändska kungen är den kung som suttit längst vid tronen i Asien. Att förtala eller kritisera kungafamiljen kan medföra fängelsestraff. En riktigt skön och slapp dag har tagit slut. Det är skönt att vila en hel dag så man är redo för att sova till kvällen :-).

Dagens tanke: Det är viktigt att vila och kunna njuta av det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar