lördag 17 december 2011

Apskolan

I morse blåste det ordentligt, så Henrik stack iväg och vindsurfade. Jag passade på att skriva på min rapport och var hemma med barnen på förmiddagen. Vid lunch gick vi ner och träffade de andra på stranden. Emma och Bella var iväg för att göra flätor i håret. Det blev jättefint! Siv var iväg och gjorde manikyr och pedikyr. Lunchen blev på Ved Vew, som egentligen heter Weed View, men de har stavat lite tokigt.

Sen tog alla tjejerna barnen till apskolan. Aporna var verkligen jättesöta och roliga, men det var ändå sorgligt att se dom där fastbundna. Dom sa i och för sig att de släpper dem lösa på eftermiddagen och att de kommer tillbaka när de är hungriga. Vet inte om det stämmer, men det låter bra i alla fall... En apa snodde pengar ur min väska och ville ta kort med kameran. 

Det var en apshow också med de lite äldre aporna, 7 och 9 år gamla, en 3-åring hade ett litet nummer också. De cyklade, spelade basket, plockade ner kokosnötter och tackade publiken. Den minsta hoppade häck också. Det verkade ändå som att aporna tyckte det var roligt att få hoppa runt och leka. När vi varit där en timme var vi nöjda och åkte in till Saladan där vi mötte de andra. 

Vi åt på Black Pearl och sen åkte killarna hem med barnen så vi fick gå runt på marknaden i lugn och ro. Jag spanade in några snygga väskor att köpa innan vi åker hem till Sverige, annars blev det några skjortor till Viggo och lite julklappar. Anja gjorde ett riktigt väskkap. Slutligen tog vi taxi hem för att nana.

Dagens tanke: Alla känner apan, apan känner ingen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar