lördag 26 november 2011

Relax Bay


Idag har vi haft en superskön dag med familjen Jönsson på Relax Bay. Morgonen startade med att Henrik fick åka till läkaren igen eftersom hans öroninflammation vägrar försvinna. Han fick mängder av piller igen och denna gången var de det starkaste de hade. Vi tog tuk-tuken till Relax Bay där Jönssons redan varit ett tag. 

Albin och Viggo lekte hela dagen på stranden. De slängde sig i vågorna och spolades upp på stranden och tjöt av skratt. Underbart att se! Vi andra stod mest i vattnet och pratade med varandra eller låg i skuggan i våra chalets (som stora himmelssängar som står på stranden) och läste. Nu har det äntligen vänt så det är soligt istället för regnigt. Vi åt på Manao restaurang och även där sprang Viggo och Albin runt och lekte som tokar. 

På eftermiddagen hamnade vi i strandbaren tills det var dax att åka till ett middagsställe. Ikväll blev det Banana Garden där vi fick god mat och avslutade med deras friterade bananer med choklad och honung. Deras bananer är helt oslagbara, bäst på hela stranden! Brevid på Indianen bjöds på en häftig eldshow.  







1 kommentar: