fredag 25 november 2011

Julpynt och sandskulpturer

När vi lämnat barnen på dagis idag så träffade vi Lena och Per på German Bakery och åt en supergod frukost som varade nästan ända fram till lunch. Supergott och jättetrevligt! 

Det var enormt blåsigt idag, så Henrik var sugen på att vindsurfa. Vi hängde på Noble House en stund, Henrik vindsurfade och jag pratade med Malin och Mattias som bor där. När Sally somnade så hägrade min otroligt spännande bok Kråkflickan.

Idag var det fredagssamling med uppvisning från en av klasserna som vanligt, det roliga idag var att det var Ebbas klass. De hade som charader där alla andra skulle gissa vilken känsla de beskrev. Vi sjöng thailändska nationalsången och tackade för veckan. 

Jul firas inte i Thailand och trots att det är så mycket turister här så har vi inte hittat något julpynt eller juligt alls. Vi köpte papper, tejp och en häftapparat så vi kunde göra vårt egna julpynt. 


När vi kom hem hade vi lite adventspyssel hemma och gjorde våra egna julstjärnor. Vi försökte få upp lite julstämning med jullåtar och trallande. Men med svetten rinnande ner för ryggen var det inte helt enkelt. Men våra julstjärnor blev fantastiskt vackra!


Efter ett bad i poolen gjorde vi oss iordning för lite strandlek innan vårt fredagsmys med tacos på Hans restaurang. På stranden gjorde vi en stor krokodil och en sköldpadda, en kompis till Viggo, Jenny, var där också och hjälpte till.





2 kommentarer:

  1. Åh vad fina stjärnor! Det är så kul att läsa om ert liv i värmen. Här hemma är det 6 grader, kolmörkt och regn..
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fantaskiskt fina stjärnor som ni gjort alla tre. Här har varit mörkt hela dagen o det var mysigt att ta fram alla ljus. Här blåser o stormar.
    Kram till er alla/Ann-Britt

    SvaraRadera