torsdag 24 november 2011

Glassfrossa och eldshow

Jag hade fortfarande grymt ont i ryggen idag så jag har bara legat i en solstol och tagit det lugnt medans Henrik har vindsurfat. 


Efter skolan/dagis hämtade jag barnen så gick vi och tog en glassfika så att Henrik kunde ha möte hemma i lugn poch ro på Skype. De har fantastiskt god hemmagjord glass på Moons restaurang som ligger på huvudgatan. Vi betalade hela 90 bath (20:-) för tre fantastiska glasskreationer som ingen av oss orkade äta upp. Supermumsigt! Med notan fick vi tre gulliga elefantgodisar till barnens förtjusning.


Vi landade hemma en stund och slappade en stund som vi brukar göra. Istället för lite bullibumpa på kvällen får barnen kolla på någon film på datorn eller spela en liten stund. Efter middagen hinner de aldrig för då är det läggdags.
Klockan 17.00 hade vi stämt träff med Jönssons på Indianen för att slappa lite och sedan hitta ett mysigt ställe att äta på. Idag bestämde vi oss för Ran lite längre ner på stranden. De hade en  speciell fiskbarbeque där man bla kunde beställa grillad tonfisk för 30 bath/100 gram, dvs 6:-/hekto. Hyfsat OK pris för grillad tonfisk!


Istället för Bolibompa
Vi hade återigen en mysig kväll även om Viggo var supertrött och somnade i mitt knä. När vi promenerade hem fick vi se den största eremitkräftan hittills. Eremitkräftorna slåss med vrandra på stranden och den som vinner får det största snäckskalet. Ibland är en mindre eremitkräfta stöddigare än en stor och då får den stora eremitkräftan snällt krypa in i ett litet skall. 


Längre fram på stranden fastnade vi vid en fantastisk eldshow innan vi vandrade hem. 









Äntligen fick jag tag i dom!!!




















Sally med orchidé bakom örat




Albin och Viggo springer på stranden

Viggo har somnat







Mys på Indianen med Jönssons


Största eremitkräftan hittills

Eldshow




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar