fredag 11 november 2011

Dörrmyror och fredagsmys

Dagen blev lite upphackad idag. Först segade vi hemma för länge innan vi kom iväg till gymmet, sen hade vi svårt att bestämma oss för lunchställe. Tillslut blev det Funky Fish på Long Beach där vi tidigare varit. En pojkflicka (finns massor av pojkflickor, alltså killar som gjort sig till flickor här) som vi träffat där förut tog hand om Sally och klippte hennes naglar när vi åt. När vi hämtat barnen köpte v en riktig osthyvelsost för 250:- (!) vansinnigt dyrt, den kommer vi få äta med andakt.


Innan vi gick ut bestämde vi oss för att ta tag i vårt myrproblem. Det hänger alltid massor av myror på vår dörr som bygger en bro av sig själva så vi får vara lite försiktiga när vi går ut... Idag hittade vi källan till problemet, en gren längre bort på staketet där de klättrar på och av. Den klippte vi bort. Sen stod myrorna alldeles stilla precis som de konfererade med varandra hur de nu skulle bära sig åt för att komma upp och ner. En kö bildades på den avklippta grenen och en på staketet, en rolig syn. Vi gick till The Indian, ett riktigt härligt avslappnat ställe och tog en drink före maten. Sen blev det Picasso där vi stötte på en tjej som kände igen mig som Ninas kompis :-). Hon heter Malin och hennes familj var också ute på långresa. Vi bjöd in dom på poolbad och fördrink så ska vi ut och äta nästa vecka. Viggo hittade en thailändsk kompis bakom bardisken som han tittade på film med efter maten. Perfekt!




2 kommentarer:

  1. Malin - Ninas kompis :)13 november 2011 kl. 04:45

    Vi var på Long Beach idag för första gången och hängde på Funky Fish. Så härlig stämning, och det var perfekt att de tog hand om Theo!

    SvaraRadera
  2. Visst är det underbart. Ett annat bra ställe på Klong Dao Beach där de gärna tar hand om barnen är Banana Garden. Om det regnar erbjuder de er även att köra er hem :-).

    SvaraRadera