fredag 17 februari 2012

Sista dagen på Relax Bay

Morgonen startade utan frukostmat, så istället för att åka och köpa det så åkte vi till German Bakery och åt en mumsigt god sådan. Vi lämnade in all tvätt för att den ska vara struken och ren när vi kommer hem. Sen var det dax att åka till Relax Bay för sista gången, vemodigt. där träffade vi Jarlholts som låg och plaskade i havet.


Vi har verkligen haft en underbar dag, precis så som man önskar att en sista dag på en älskad plats ska vara. Vi har badat i både havet och poolen, gjort vackra sandslott, killarna har snorklat, vi har varit på massage och vi har fått se en härlig solnedgång. Dessutom fick vi uppleva ett bröllop och bröllopsfest där idag. Vi spenderade hela dagen på Relax Bay, med lunch och allt och sedan var vi kvar hela kvällen med middag också.


Vi hade gjort ett litet kollage med bilder på Arm, Ed, Pim och Kung tillsammans med våra barn som ett minne till dem nu när vi åker hem. Viggo lämnade över den till Arm som blev jätteglad! Det blev väldigt uppskattat. Efter solnedgången skulle vi gå upp till restaurangen och då var det dax att ta farväl. Det blev många och lång kramar av barnen. Kändes bra att få säga hejdå ordentligt.


 Det känns overkligt att den här dagen har kommit, den näst sista. Det känns både vemodigt att lämna, men också skönt att komma hem till Sverige. Först ska vi såklart till Bangkok några dagar innan vi åker hem. Nu har himlen precis öppnat sig och ett sånt där härligt tropiskt ov'der med massor av blixtar, åska och regn dundrar på utsidan. Jag gillar när krafterna rullar på där ute och jag kan sitta här inne i tryggheten och titta på. 

Dagens tanke: Jag tänker bara på en sak. Kommer jag någonsin komma hit till Koh Lanta igen? Hur definitivt är det egentligen?














1 kommentar: